BİHMEZDER ANTALYA’ DA YAPILAN KURULTAYDA YERİNİ ALDI

Önder  derneğinin 15. sini gerçekleştirdiği Antalya Manavgat’ ta gerçekleşen İmam Hatipliler kurultayına İlçemizin önde gelen İmam Hatip Mezunları ve Mensupları derneği olan BİHMEZDER; Mali işler başkanı Orhan GÜNGÖRÜR ve Tanıtım Medya birim komisyonu başkanı Levent ÇAKIR’ ın katılımı ile Kurultayda yerini aldı. Kurultayda devlet büyüklerinin ve protokolün yoğun katılımı dikkatleri çekti. Milli eğitim Bakanı yardımcısı sayın İbrahim ER konuşmasında “ bundan sonra artık İmam Hatiplerinin başarıları konuşulacaktır.”  Diyerek İmam Hatip de verilen eğitimlerin başarılı olacağını gösterdi.
Her yıl farklı bir şehirde organize edilen kurultay, İmam Hatip okullarının çalışmalarını, okullarda öğrencilere sağlanacak eğitim ve çeşitli faydaları ile dernek, okullar, okul aile birlikleri, spor kulüpleri gibi iş birliği içinde neler yapılacağının konuşulduğu ve yoğun protokolünde katılarak destek verdiği büyük bir sivil toplum faaliyetidir.
Bahçelievler ilçemizde faaliyet gösteren, ilçemizde bulunan 17 İmam Hatip okulunu takip eden ve gerekli desteği sağlayan öğrencilerin okul içindeki çalışmalarının yanı sırada kültürel, sportif, sanatsal ve çeşitli konularda destek olan BİHMEZDER eğitim konusunda önemli bir gayret göstermektedir.